Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
10-05-2020

COM AFECTA LA CRISI DEL CORONAVIRUS A LA DEMANDA DE L'OR?

COM AFECTA LA CRISI DEL CORONAVIRUS A LA DEMANDA DE L'OR?
Estimat lector lamentem els temps de quarantena i els propers temps per la gran crisi que s'acosta a les nostres terres... Segons diversos economistes estarem al capdavant d'Europa al que recessió es refereix i per això, creiem que els nostres serveis podrien treure de dificultats a més d'un.
 
L'or segueix en màxims històrics i tot aquell que necessiti finançament o refugi serem el seu millor aliat, tant per a la compra, la venda o l'empenyorament. Si en alguna cosa destaquem és en els nostres reduïts costos i poder oferir els millors preus de mercat, no dubti en trucar-nos per fer la comprovació.
 
Ja portem oberts una setmana totalment disponibles al públic amb cites prèvies i també tenim el nostre servei en línia operatiu per a aquells clients que ho desitgin mentre segueixi la fase "0", quan arribi la fase "1" ja no serà necessària la cita prèvia.
 
Respecte a la situació actual de l'or a nivell macroeconòmic sense entrar en detalls és recordar-vos que des de finals de 2018 fins a principis d'aquest any 2020 el seu valor va pujar aproximadament un 30% i al llarg d'aquest any una mica més d'un 10%, havent tingut una correcció durant aquest període de quarantena, però que ja s'ha recuperat. Els bancs centrals com diversos països segueixen acaparant aquesta matèria prima fins al punt de saturar la producció de les refineries, motiu pel qual es reflecteixen aquestes pujades... I bé... A l'igual que 2008 que els Compro Or van estar aquí per ajudar amb la crisi de Lehman Brothers, ara tornen per aquesta ocasió.
 
Finalment, aquelles persones que pensen que l'or seguirà pujant pot ser que estiguin encertats, però per quant de temps? Clarament s'aprecia una resistència a que segueixi pujant desaceleradamente com ja ha passat... I ja ens ha demostrat la nostra experiència entre 2012 i 2013 quan el preu va baixar una tercera part el seu valor de cop, n'hi hauria prou que aparegués una vacuna o antiviral perquè es corregís el preu abans que publiquessin qualsevol notícia a el públic... Tot el que es tracta de cotitzacions i borsa anticipen els períodes que han de venir amb massa anticipació, fins a 6 mesos i 1 any. Ara sent plenament conscient de la situació actual vostè tria quina és la millor decisió, encara que si contacta amb nosaltres podríem informar fins i tot millor sense cap compromís.

Si està interessat en comprar o vendre or online, Calàbria Or ha tret un nou servei davant la situació actual específic per a això. El funcionament és molt senzill, i en el cas que tingui alguna pregunta, no dubti en consultar-nos.
 
Els desitgem molt d'ànim i sort!

Contacte

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets ainfo@calabriaoro.es.Informació Addicional: Pot ampliar la informació a Política de privacitat