Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Empenyoraments Barcelona

La seva casa d'empenyoraments a Barcelona

Si té la intenció de no vendre les seves joies, pedres precioses o rellotges i únicament desitja un préstec també oferim aquesta opció... La taxació respecte al valor de venda és força similar i assegurem que els seus articles tal com entren romanen protegits fins a tornar amb el seu respectiu propietari a menys que es decideixi desentendres d'ells.

A la nostra casa d'empenyoraments a Barcelona podrà emponyorar amb la màxima transparència, amb la màxima discreció, amb la màxima seguretat i amb la màxima confiança. A Calabria Oro li garantim que mantindrem les seves peces i joies en un estat impecable fins que torni a recollir-les.

Casa d'empenyoraments Barcelona

Empenyar a Barcelona


Els terminis de temps que oferim són d'1 o 3 mesos renovables indefinidament... És a dir, per pagar un interès relativament baix en els períodes de temps estipulats per contracte es podrà posposar la recuperació el temps que consideri necessari i a més oferim flexibilitat en tenir en compte la situació personal de cada un dels nostres clients, és cert que som una empresa, però abans de tot som persones.

Contacte

Venedor

Producte

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets ainfo@calabriaoro.es.Informació Addicional: Pot ampliar la informació a Política de privacitat