Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
SERVICIOS_PIEDRAS_HEADER_ALT

Vendre pedres precioses a Barcelona

Té la intenció de vendre Diamants, Zafiros, Robins o Esmeraldas? Nosaltres les comprem a molt bon preu, gràcies a tenir contacte directe amb Anvers, la ciutat dels diamants. Tant se val si vénen soltes o enfilades en alguna joia, ens interessarien per igual, pero si venen soltes als Zafiros, Robins o Esmeraldes tenen que ser de mínim 3ct.

Respecte a les pedres semi precioses com poden ser les aigües marines, topazis, ametistes, etc. Únicament les compraríem si vénen enfilades en alguna joia.

Recomanem que es llegeixi els següents punts a seguir per tenir una taxació àgil i concisa depenent de si té en la seva possessió certificat o referències, quin és la mida en quirats i quantes pedres són...

Quines pedres precioses puc vendre?

Principalment comprem Diamants de mínim 0'03ct. Encara que també Safirs, Rubies i Maragdes superiors a 3'00ct de bona qualitat.

Puc vendre les meves joies de diamants a Calàbria Or?

Sí, no només comprem el metall, comprem les seves pedres també sempre que no siguin comercials. T'ho diríem després d’analitzar-les.

Com valoreu les pedres precioses?

Valorem les pedres precioses a través del nostra gemmòleg ajustant molt el preu en benefici del client, per a això cal demanar cita prèvia o deixar-les en dipòsit.

Com saps si els meus diamants són reals?

Disposem d'un dispositiu que indica si són diamants de veritat o no realitzant aquest anàlisi davant del client sense compromís.

Necessito algun tipus de document?

Només cal que us identifiqueu amb el vostre DNI, NIE o Passaport.

Quines pedres precioses tenen més valor?

Les pedres de major valor i de fàcil comercialització són sens dubte els diamants.

Com sé el preu de les meves joies amb pedres enfilades?

No es fàcil de conèixer el seu preu sense la valoració d'un expert, que sense compromís ens oferim nosaltres per analitzar-les sense cap compromís.

Vendre diamants, robins i safirs a Barcelona

Procediment habitual sobre la venda de pedres precioses a Barcelona

Vol saber quin valor tenen les seves pedres abans de venir a la botiga?

Molts clients pensen que per únicament dir que tenen una pedra del tipus tal sense cap tipus de referència tècnica es pot donar preu i la veritat és que és impossible... No importa a quina botiga contacti no podran donar-li preu...

2. Tenint certificat o referències tècniques em pot donar preu?

Efectivament li podem donar un barem de preus si ens facilita les dades suficients, tot i que aquest serà aproximat, ja que les impureses de les pedres s'han de veure en el moment de la venda.

3. La taxació a botiga la donen a l'hora?

Depèn... Si es tracten de pedres de 0,5ct en el cas de diamants i de 2,50ct per safirs, robins o esmeraldas seria en al moment. Si fossin més petites podríem trigar fins a un parell de dies. La tardança es deu al fet que ens ajustem molt amb el preu per poder pagar per elles el millor possible...

Contacte

Venedor

Producte

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets ainfo@calabriaoro.es.Informació Addicional: Pot ampliar la informació a Política de privacitat