Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
SERVICIOS_ONLINE_HEADER_ALT

Vendre joies d'or online

Oferim la possibilitat de vendre o empenyorar els seus articles sense que tingui que venir físicament a la nostra botiga. La nostra recomanació és que contacte prèviament amb nosaltres mitjançant telèfon o What's App per poder-li donar una valoració a distància i un cop acordat preu, termes i condicions enviar-nos-los per realitzar la transacció.

Sempre preferirem que ens conegui en persona, però si no fos possible, els proporcionarem totes les facilitats perquè això no sigui cap impediment.

Els productes del nostre interès són:

1) Or
2) Plata
3) Platí
4) Diamants
5) Safirs, Rubies i Maragdes
6) Rellotges d'Alta Gamma

És possible vendre or en línia?

Sí, primer contacta amb nosaltres per donar-te un preu aproximat i després envia'ns els articles a través de la nostra recomanació de RMW o CORREOS.

En quin estat ha d'estar la joia/rellotge en què vull vendre?

L'estat de les joies no importaria, les compraríem igualment, però en el cas dels rellotges que no siguin d’or o de plata haurien de funcionar com a mínim.

Acceptes qualsevol tipus de joia?

Acceptem totes les joies d'or, plata o platí. No obstant això, els rellotges de gamma alta no han de complir els requisits anteriors.

Puc vendre't una joia de marca sense certificació?

Sí, pots vendre'ns joies no certificades, l'únic inconvenient és que la taxació a distancia es complica a menys que tinguis les dades necessàries.

Quin és l'avantatge de vendre la meva joia online amb Calàbria Oro?

L'avantatge de vendre en línia és que pots realitzar pràcticament tots els tràmits des de casa sense haver de desplaçar-te, al mateix temps que indiquem tots els tràmits amb total transparència sense compromís.

SERVICIOS_ONLINE_ALT3

Com funciona la venta de joies online?

  1. Contacti amb nosaltres per Telèfon o What 's App especificant les peces que vol vendre o empenyorar i l'informarem les dades que necessitem per poder-li donar una estimació el més exacta possible, preferiblement aporti fotografies.
  2. Un cop arribat a un acord ens haurà de facilitar una sèrie de dades per poder-li enviar un missatger a la seva ubicació mentre vostè guarda els articles en una caixa precintada a més d’aportar una fotocòpia del seu DNI per davant i per darrere.
  3. Quan ens arribi el paquet al seu nom procediríem a analitzar-lo per contrastar-lo amb l'estimació que se li va donar prèviament respectant sempre el preu pactat.
  4. Finalment es realitzaria una transferència instantània al compte bancari que ens hagi facilitat.
  5. Al tractar-se d'una transacció en línia si li preocupa la transparència en el procés disposem d'eines perquè pugui supervisar tota l'operativa de principi a fi.

Contacte

Venedor

Producte

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets ainfo@calabriaoro.es.Informació Addicional: Pot ampliar la informació a Política de privacitat