Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
SERVICIOS_ONLINE_HEADER_ALT

Vendre joies d'or online

Habilitem el nostre nou servei de transaccions en línia després d'haver de reinventar-nos per la Pandèmia del Coronavirus i probablement ja la deixarem habilitada d'ara en endavant.

El funcionament de comprar o empenyorar és exactament el mateix que el que s'efectuaria venint a la nostra botiga amb la diferència que enviem un missatger per agafar els articles que prèviament hagim intentad taxar a distància gracies a la vostra colaboració amb una sèrie d'indicacions ja sigui per telèfon o per What’s App, a més d’acordar el preu.

De moment el servei el tenim principalment implementat a Barcelona capital assumint nosaltres les despeses d'enviament, d'altres llocs el client haurà d'assumir els costos.

SERVICIOS_ONLINE_ALT3

Com funciona la venta de joies online?

  1. Contacti amb nosaltres per Telèfon o What 's App especificant les peces que vol vendre o empenyorar i l'informarem les dades que necessitem per poder-li donar una estimació el més exacta possible, preferiblement aporti fotografies.
  2. Un cop arribat a un acord ens haurà de facilitar una sèrie de dades per poder-li enviar un missatger a la seva ubicació mentre vostè guarda els articles en una caixa precintada a més d’aportar una fotocòpia del seu DNI per davant i per darrere.
  3. Quan ens arribi el paquet al seu nom procediríem a analitzar-lo per contrastar-lo amb l'estimació que se li va donar prèviament respectant sempre el preu pactat.
  4. Finalment es realitzaria una transferència instantània al compte bancari que ens hagi facilitat.
  5. Al tractar-se d'una transacció en línia si li preocupa la transparència en el procés disposem d'eines perquè pugui supervisar tota l'operativa de principi a fi.

Contacte

Venedor

Producte

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets ainfo@calabriaoro.es.Informació Addicional: Pot ampliar la informació a Política de privacitat