Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Comprar or a Barcelona en Calabria Oro
A CALABRIA ORO
CompremOr, Plata, Diamants Rellotges

El seu Compro Or a Barcelona

Som un Compro Or al centre de Barcelona, el lloc perfecte per vendre joies. En el nostre local de l'Eixample comptem amb experts en la compra d'or, plata, diamants, pedres precioses, monedes i rellotges amb opció de recuperació o el que es el mateix empenyorar. Les taxacions les realitzem tant en la nostra sucursal com a distància i un cop arribat a un acord amb el client paguem al comptat o per transferència.

A Calabria Oro oferim a tots els particulars a peu de carrer el millor lloc per vendre les seves joies: Anells, penjolls, arracades, rellotges de segona mà, cuberteries i molt més. Li garantim una atenció personalitzada a les seves necessitats a més d'un tracte amable i transparent, Confiï en Calabria Or per a la venda de les seves joies de segona mà!

compro or Barcelona

Confiança

L'assessorem per comprar i vendre joies al millor preu.

compro or

Garantia

10 Anys satisfent als nostres clients.

Vendre Or Barcelona

Discreció

Atenció personalitzada i ràpida.

compro or Eixample

Seguretat

La seva satisfacció és la nostra màxima prioritat.

Els nostres serveis de Compra/Venda

Tenim a la seva disposició els millors preus de compra venda del mercat d'Or, Plata, Diamants, Pedres Precioses i Rellotges (Alta Gamma), oferint a més la possibilitat de recuperació per a aquells articles dels quals un no voldria desprendre, el que vindria sent un empenyorament, però sobretot remarquem la transparència des de la primera presa de contacte, estem aqui per ajudar... No per aproditar-nos d'una necessitat puntual dels nostres clients.

Visita el nostre nou servei de transaccions online per vendre joies d'or online.

Notícies

Contacte

La confiança ens la guanyem amb un tracte molt proper, transparent i segur. No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta. 

Carrer de Calàbria, 104 - 08015
Barcelona (España)
932 893 495