Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Comprar or a Barcelona en Calabria Oro
A CALABRIA ORO
CompremOr, Plata, Diamants Rellotges

El seu Compro Or a Barcelona

Som un Compro Or al centre de Barcelona, el lloc perfecte per vendre joies. En el nostre local de l'Eixample comptem amb experts en la compra d'or, plata, diamants, pedres precioses, monedes i rellotges amb opció de recuperació o el que es el mateix empenyorar. Les taxacions les realitzem tant en la nostra sucursal com a distància i un cop arribat a un acord amb el client paguem al comptat o per transferència.

A Calabria Oro oferim a tots els particulars a peu de carrer el millor lloc per vendre les seves joies: Anells, penjolls, arracades, rellotges de segona mà, cuberteries i molt més. Li garantim una atenció personalitzada a les seves necessitats a més d'un tracte amable i transparent, Confiï en Calabria Or per a la venda de les seves joies de segona mà!

compro or Barcelona

Confiança

L'assessorem per comprar i vendre joies al millor preu.

compro or

Garantia

10 Anys satisfent als nostres clients.

Vendre Or Barcelona

Discreció

Atenció personalitzada i ràpida.

compro or Eixample

Seguretat

La seva satisfacció és la nostra màxima prioritat.

Venda de joies online

Necessites vendre o entestar les teves joies de forma en línia? A Calabria Oro us oferim una valoració a distància per si no poguessis assistir presencialment a la nostra botiga. Acordem el preu, termes i condicions per fer la transacció de forma fàcil, àgil i segura.

Venda de joies a Barcelona

Transforma les teves joies en diners amb Calàbria Or! T'expliquem tot el procés amb transparència perquè treguis el màxim rendiment possible a les teves joies. Penses que a futur les podràs voler recuperar? Amb Calabria Or és possible. Comunica'ns-ho a l'hora de dur a terme la transacció.

Casa d'empenyorament a Barcelona

Empeny les teves joies de forma temporal sense necessitat de perdre-les del teu control! A Calabria Oro us oferim les millors condicions, amb una taxació molt similar respecte al seu valor de venda, i uns terminis de temps renovables de forma indefinida. Màxima discreció i confiança.

Notícies

Contacte

La confiança ens la guanyem amb un tracte molt proper, transparent i segur. No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta. 

Carrer de Calàbria, 104 - 08015
Barcelona (España)
932 893 495