Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Compro Or Eixample

Vendre Joies a Barcelona

Està buscant vendre joies de segona mà que ja no utilitza? Està  buscant treure-li el major partit possible al vendre? A Calabria Or oferim a tots els nostres clients la possibilitat de transformar els seus articles en diners de forma ràpida, segura i senzilla al millor preu.

Per què Nosaltres? Calabria Or porta 10 anys en el mercat adaptantse continuament a les necessitats monetàries de particulars... I per això creiem que cal una total transparència amb vostè... Aquí li aclarim que deu tenir en compte responent a les preguntes més freqüents;

Visita el nostre nou servei de transaccions online per vendre joies online.

Com es valoren les meves peces d'or?

En primer lloc cal conèixer el percentatge d'or que tenen les peces i el pes global de les mateixes, i després separar les que tindrien sortida de venta i així poder pagar el màxim possible per totes elles.

Compreu tot tipus de peces d'or i plata?

Sí, nosaltres comprem or i plata, fins i tot platí independentment de l'estat.

Què necessito per vendre les meves peces d'or?

L'única cosa essencial és que us identifiqueu amb el vostre DNI, NIE o Passaport.

Com es coneix el valor correcte de les meves joies?

Per conèixer el valor raonable de les teves joies cal mirar-les a la nostra oficina amb diferents mètodes d'anàlisi, encara que a distància podríem donar un valor aproximat si ens envies fotografies i ens indiques el pes total.

Com puc saber la puresa de les meves joies?

Hi ha algunes joies que indiquen directament enumeracions de tres dígits que fan referència a les mil·lèsimes o percentatge de puresa ja sigui d'or, plata o platí. Sense ells, difícilment es pot reconèixer la seva qualitat sense que els veiem.

Necessito documents per vendre les meves joies?

Sí, ho tornem a destacar... DNI /NIE / Passaport qualsevol d'ells ens serveix.

Com es mesura el preu del valor de l'or?

El preu del valor de l'or, plata o platí es determina a través de la cotització oficial de Londres que podeu consultar a Internet o fins i tot al nostre lloc web. A continuació, s'ha d'identificar la puresa i quantitat dels articles que es pretenen vendre, els intermediaris de descompte i els impostos. Els preus d’internet de les empreses no solen se reals.

Vendre Or Barcelona

Preguntes freqüents sobre la venda de les seves joies

  1. Vol saber quin valor tenen els seus productes? Vingui directament a la nostra botiga per rebre una taxació gratuïta i sense cap compromís, sense problema li explicarem per quin motiu li pagarem més que ningú i si no fos així almenys li oferiríem segones opcions... 
  2. És possible taxacions a distància ? Efectivament li podem donar preus pel mitjà de comunicació des del qual ens hagi contactat, únicament necessitaríem una sèrie de referències que ja li sol·licitaríem. 
  3. El preu dels meus productes com pot variar? Pràcticament tots els productes que tractem estan subjectes a cotitzacions que determinan el seu preu en un moment determinat del temps, és a dir... Avui pot valer més i demà pot valer menys... Per aquest motiu, nosaltres li oferim la possibilitat d'especular amb el valor dels mateixos a través dels nostres coneixements. 
  4. També fan arranjaments o arreglos? Si que arreglem peces trencades i a més gratis o a molt baix cost... Som conscients que de vegades es té la intenció de vendre alguna joia perquè està trencada ja que arreglar-la resulta massa car... Nosaltres l'hi solucionem. 
  5. Puc recuperar les joies que he venut? Sí que pot, només ha de especificárnoslo a l'hora de vendre i li explicarem com recuperar-les. 

Contacte

Venedor

Producte

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets ainfo@calabriaoro.es.Informació Addicional: Pot ampliar la informació a Política de privacitat