Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
25-02-2022

GUERRA UCRAÏNA I RÚSSIA

GUERRA UCRAÏNA I RÚSSIA
En el moment de la publicació d'aquest article sembla que s'està donant inici a la “Segona Guerra Freda”, pel que sembla Rússia no està disposat a cedir que Ucraïna formi part de l'OTAN i els Estats Units no està disposat a garantir que això darrer no passi, però…
 
Quin és el motiu real del conflicte?
Doncs bàsicament es redueix a l'hegemonia política, ja que Rússia en els darrers anys ha desenvolupat diversos projectes per proveir d'energia a Europa i millorar les relacions comercials, considerant-se una amenaça per als interessos americans i clarament això entra en una lluita de poders.
 
Qui guanya i qui perd?
La resposta és molt simple… Estats Units, ja que en amenaçar Rússia amb la incorporació d'Ucraïna a l'OTAN, sent enemics frontera amb frontera i tenint una geo localització molt delicada, el conflicte bèl·lic era l'ingredient necessari per arribar a la ruptura de les relacions de Rússia i Europa. Així, propiciant una dependència obligada d'Europa amb els Estats Units, però evidentment els danys col·laterals que es produiran encara són imprevisibles.
 
Què passa amb l'or i els mercats?
Quan succeeixen inestabilitats d'aquestes característiques els diners entren en estat de pànic i per aquesta raó es veuen baixades als mercats financers i pujades a les compres d'or, ja que des de sempre l'or ha tingut i tindrà valor independentment del que succeeixi al món, sempre podràs intercanviar-ho per diners o directament podràs comprar el que necessitis a pràcticament qualsevol lloc.
 
És bon moment per vendre?
Si s'analitza la corba de creixement de l'or en els darrers 20 anys, clarament s'observa la seva tendència alcista amb petites correccions a la baixa en determinats moments. Per tant, una bona venda sempre serà als cims més alts produïts generalment per grans inestabilitats com l'actual, ja que quan es destensi la situació tornarà a corregir a la baixa.
 
Al final és molt senzill… Comprar quan tot va bé i vendre quan tot va malament, a l'inrevés de com s'operen els mercats financers.
 
Una cordial salutació!

Contacte

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets ainfo@calabriaoro.es.Informació Addicional: Pot ampliar la informació a Política de privacitat