Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
15-09-2022

COM COMPRAR JOIES AL MILLOR PREU?

COM COMPRAR JOIES AL MILLOR PREU?
Si realment vol comprar joies al millor preu hem decidit mostrarli una llista de les diverses opcions a la seva disposició des de la més econòmica a la més cara, que encara que no sigui una regla infal·lible en la majoria de situacions li podria servir sense cap dubte…
 
1) Joies de segona mà: Pràcticament tots els articles de segona mà en la majoria dels casos seran més barats que nous, acudir a comerços que es dediquen a la compra i venda seria de les millors opcions a la vostra disposició. A més que solen polir-les i deixar-les com a noves. Una altra opció seria la de directament comprar-la a un altre de particular a través de plataformes com Wallapop, l'únic inconvenient en aquest cas és saber amb certesa el que un està comprant per evitar-se el gat per llebre, ja sigui de manera intencionada com si no.


2) Joies de subhasta: A les subhastes solen estar els preus més inflats que directament comprar-los en un comerç que ven de segona mà. Tot i així de vegades poden aparèixer gangues o peces difícils d’aconseguir en un altre lloc.


3) Joies noves sense marca: Els articles nous sense marca tindran carregats en el preu no únicament la matèria primera ja sigui d'or, plata, platí o bijuteria com també pedres precioses. Sinó també els costos de fabricació, transport i els marges corresponents que en el cas de les joies de segona mà no tenen.


4) Joies noves de marca: En aquestes passaria exactament el mateix que les joies noves sense marca amb la gran diferència que a més portaran repercutits en el preu tot allò que la respectiva empresa gasta en màrqueting, publicitat i reconeixement. Com més nom tingui més car seran els seus productes, que moltes vegades es depreciaran enormement si en algun moment té la intenció de vendre'ls o empenyorar-los.


5) Joies personalitzades: Les empreses que fabriquen joies en produir-los en massa solen reduir els costos per utilitzar maquinària i personal específics del seu sector. Si espera únicament que es fabriqui una joia per a vostè unitària evidentment li resultarà car comparat a totes les anteriors opcions a excepció de les joies de marca en aquest cas dependria de quines estiguéssim fent referència.
 
Així acabem amb el llistat de com comprar joies al millor preu o si més no ser conscients dels pros i contres de cadascuna. Encara que sigui força generalista no deixa de ser una guia força útil per al consumidor mitjà. Si tingués qualsevol dubte al respecte contacti amb nosaltres i els ho explicarem més detalladament en funció de la necessitat o curiositat que tingui.
 
Esperem veure'l aviat…
Una cordial salutació!

Contacte

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets ainfo@calabriaoro.es.Informació Addicional: Pot ampliar la informació a Política de privacitat