Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
14-06-2019

GUERRA COMERCIAL I L'OR 2019

GUERRA COMERCIAL I L'OR 2019
La guerra comercial entre els Estats Units i la Xina està ocasionant màxims anuals en la cotització de l'or, en data dijous 14 de Juny ha arribat a 38.530 € el Kilo, el que significa un 4,5% més que des de principis d'any. A curt termini sembla ser que seguirà pujant l'or, almenys fins que s'aclareixin les relacions aranzelàries entre els països assenyalats. Si finalment arriben a nous acords probablement l'or torni a perdre el seu valor fins a arribar al preu dels últims dos anys.
 
Altres relacions comercials que també afecten el valor de l'or és Estats Units amb Mèxic que tenen pensat incrementar els aranzels, però com de moment no ha estat així aquest passat Dilluns l'or va baixar un 1,0% el seu valor.
 
En definitiva, sent totalment franc amb els lectors que tinguin la intenció de vendre el seu or, estem davant d'un entorn difícil d'especular del que succeirà a mitjà i llarg termini... Per això, la nostra recomanació per als particulars que vulguin saber quin és el millor moment per vendre, seria ara el 50% dels seus articles atès que actualment està molt alt el valor de l'or i el restant quan siguir més clar cap on es dirigirà l'economia global. Bàsicament podran succeir dues coses que pugi o que baixi, d'aquesta manera com a mínim s'ha d'assegurar de fer les coses mitjanament bé.
 
Respecte a inversors de gran capital la incertesa global i la desacceleració econòmica per part de molts països estan portant a gran nombre d'ells (inversors) a refugiar-se en aquest metall com a valor refugi fins que s'acabi d'aclarir l'entorn econòmic per a bregar d'alguna manera amb les pèrdues que puguin concórrer amb la resta de les seves inversions... No oblidem, que si l'economia va bé l'or va malament i viceversa ... Són inversament proporcionals.

Contacte

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets ainfo@calabriaoro.es.Informació Addicional: Pot ampliar la informació a Política de privacitat