Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
28-03-2023

L'OR TORNA A IMPULSAR-SE

L'OR TORNA A IMPULSAR-SE
Resumim el primer trimestre d'aquest any 2023 començant amb una pujada de l'or del 5% durant el mes de gener, tot seguit va corregir a la baixa aquest 5% al febrer i finalitza al març impulsant-se fins a un 10%. Els motius són diversos, però esmentarem els que creiem que han estat més determinants.
 
  • La inflació, tot i que està desaccelerant, encara no ha remès i la pèrdua de poder adquisitiu per la pèrdua gradual del valor dels diners incita a la compra d'or tant d'institucions financeres com de particulars i empreses per refugiar-se.
 
  • El sector financer, han col·lapsat bancs de renom com Silicon Valley Bank i Signature Bank en pocs dies i això és degut a la pujada de tipus, ja que ara prestar diners és considerablement més car, això fa que els consumidors i les empreses estiguin més reticents a finançar-se, repercutint en els ingressos dels bancs. Sumat a la inestabilitat econòmica i política mundial que genera que els inversors liquidin les seves posicions o dipòsits a opcions més conservadores, entre les quals l'or, es converteix en un escenari que encara preocupa més i més els inversors.
 
Si voleu estar al corrent de la situació de l'or, visiteu sovint la nostra cotització de l'or o directament truqueu-nos per obtenir més informació sense cap compromís i resoldrem tots els dubtes que pugueu tenir.
 
Una cordial salutació!

Contacte

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets ainfo@calabriaoro.es.Informació Addicional: Pot ampliar la informació a Política de privacitat