Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
30-12-2020

PER QUÈ ELS PREUS D'OR D'INTERNET NO SÓN REALS? M'ESTAN ENGANYANT?

PER QUÈ ELS PREUS D'OR D'INTERNET NO SÓN REALS? M'ESTAN ENGANYANT?
Bé! Tornem a la càrrega estenent l'article anterior una mica més sent més específics aquest cop, però no sense abans repassar breument l'anterior... Com ja vam dir, el preu varia pel que fa a el "Preu de Cotització Oficial" pels diferents "Intermediaris" que hi ha, que comissionen ineludiblement perquè vostè pugui comprar o vendre apliquen a més un "impost" anomenat ITP en el moment de la transacció. D'altra banda, el seu poder de negociació com a client s'incrementarà com més vulgui comprar o vendre i finalment molta cura on decideixi fer-ho perquè els preus varien de botiga en botiga.
 
Ara desenvoluparem la part tècnica, però que nosaltres ens cenyirem al que considerem més important distingint entre els diferents tipus d'articles que es solen comprar i vendre.
 
1.- Or: L'or més comú sol ser el de joieria i aquest per regla general és de 18k o 750m en occident que és l'equivalent a 70-75% d'or, després trobem monedes o fundes dentals que solen ser de 22k o 916m l'equivalent a 85-95% d'or i finalment lingots que haurien d'estar segellats sent aquests de 24k o 999m sent de 99% de puresa. Sabent això es dedueix que el percentatge de puresa serà proporcional a el preu i es pagarà més o menys respectivament.
 
2.- Plata: La plata funciona de manera molt similar a l'or, però és més senzill encara... Tot el que sigui joieria, coberts, safates, monedes, etc... En la seva majoria serà de 925m que vol dir 92'50% de puresa... També n'hi ha de pitjor qualitat sent de 800m, és a dir 80%, però és rara de veure... I finalment... Com no? Lingots de plata serien de 999m o el que és el mateix 99% de puresa.
 
3.- Diamants: Hi ha infinitat de tipus de diamants i és molt comú veure que els clients emfatitzin amb ser posseïdors de la Pedra Roseta... Algunes vegades serà així i moltes altres no... Com saber si els seus Diamants tenen valor? Doncs molt senzill... Si són extremadament petits segur que no, si són antics tampoc, si tenen color farà que el seu preu sigui inferior i si tenen impureses significatives, és a dir, que estiguin trencades per dins o per fora tampoc tindrien valor... Els diamants que valen són els dels últims 20-30 anys com a molt i el seu preu varia exponencialment, és a dir, els petits valen molt poc i a mesura que són més grans el seu preu es dispara considerablement...
 
4.- Altres Pedres Precioses: Ens contacten molts clients volent vendre Aigües Marines, Topazis, Ametistes, Perles, etc... Quan les úniques que valen són els Zafiros, Robins o Esmeraldas de com a mínim tres quirats de pes i de bona qualitat... Aquestes han de ser translúcides i no opaques, sense tractament.
 
5.- Rellotges: Únicament comprem rellotges d'or-plata i també alta gamma. Pel que fa a rellotges d'alta gamma pot comprovar vostè mateix si és interessant o no a internet posant el model i número de referència, si veu que el seu valor és superior a 1.000 €, probablement ho sigui. Ara bé, no esperi que se li pagui el mateix preu perquè els preus d'internet són de venda a el públic i tot i així molts no es venen...
 
Sense més dilació desitjar-los un Bon i Feliç Any Nou! Aquest any haurà estat dur per a molts, però seguirem mirant cap endavant com sempre hem fet.
 
Un gran salutació!

Contacte

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets ainfo@calabriaoro.es.Informació Addicional: Pot ampliar la informació a Política de privacitat