Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
15-01-2022

QUÈ PUC COMPRAR, VENDRE I EMPENYAR?

QUÈ PUC COMPRAR, VENDRE I EMPENYAR?
Molts són els clients amb diversos dubtes de quins articles de valor tenen a casa seva i encara que tinguem diverses seccions a la nostra web que fan referència a tot el que toquem, aquí ho resumirem per a tot el públic;
 
1) Or: La nostra matèria primera per excel·lència, que se'n determina el valor en funció del pes, la qualitat i el disseny. També es té en compte si va acompanyat de pedres precioses i no importa l'estat del mateix, tractant de articles trencats segueixen tenint valor.
 
2) Plata: La nostra segona preferència, que encara que el seu valor no tingui res a veure amb el de l'or, sí que està molt per sobre de la resta de metalls. En aquest cas importa la quantitat especialment i acostumem a parlar de Kilos en comptes de Grams. L'estat tampoc no és rellevant.
 
3) Platí: És un metall que es veu poc i durant molts anys el seu valor va estar per sobre de l'or, des de fa poc temps s'ha quedat per sota, però tot i així continua tenint un valor considerable.
 
4) Diamants: Encara que en la majoria de joies es facin servir “Talles Comercials” és a dir que encara que es tractin de diamants no tenen valor propi, n'hi ha moltes altres que sí i per tant cal tenir-les molt en compte. La qualitat, el color, l'estat i la mida són determinants i cal mirar-les amb un gemmòleg (especialista) que tingui present el seu valor de mercat real.
 
5) Safirs, Rubís i Maragdes: A banda dels diamants, també destaquen aquestes pedres precioses quan la seva qualitat i mida són els adequats, que poques vegades s'aplica a joieria. Normalment van soltes i el seu valor es determina a partir d'una mida superior als 3 quirats, que és el mateix que 10 mil·límetres de diàmetre o 0,60 grams aproximadament. Cal destacar que la resta de pedres, com Amatistas, Aguas Marinas, Topacios, etc. són considerades semi precioses i són poc cotitzades per no dir nul·les en la majoria de casos.
 
6) Rellotges d'Alta Gama: Hi ha infinitat de marques de rellotges i no totes valen, així que la nostra recomanació perquè sàpiga si pot ser interessant o no, esbrinant quant va costar el seu rellotge quan es va comprar. Si el cost va ser inferior a 1.000€, probablement sigui de difícil comercialització per al mercat de segona mà.
 
Aquesta seria la llista d’articles de valor de la seva llar, almenys al que el nostre sector es refereix, el que són dispositius electrònics no toquem donat el seu grau de volatilitat de preus.
 
 
 Una cordial salutació!

Contacte

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets ainfo@calabriaoro.es.Informació Addicional: Pot ampliar la informació a Política de privacitat