Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
03-07-2020

VULL VENDRE OR QUAN ESTIGUI MÉS ALT I COMPRAR QUAN ESTIGUI MÉS BAIX

VULL VENDRE OR QUAN ESTIGUI MÉS ALT I COMPRAR QUAN ESTIGUI MÉS BAIX
Abans de res, aclarir que ningú té una bola de vidre, però el que si podem oferir-vos són recomanacions... I segons Refinitiv Eikon, sent un conjunt de softwares d'anàlisi financers, ens proporcionen les següents dades; En el que portem d'any l'or entre les seves diferents pujades i baixes es presenta amb aproximadament un 17% de plusvàlua a tancament del segon trimestre d'aquest any 2020, llavors... Per què no esperar-se a que segueixi pujant en el cas de desitjar vendre or? Doncs bé, aquest mateix sistema ens indica que es preveu que per aquest tercer trimestre s'espera una baixada aproximada del 7%, el que implicaria vendre per sota a el preu actual si ens esperem...
 
Ara bé l'altra cara de la moneda seria que els particulars desitjosos de comprar or ja sigui per motiu d'inversió o joieria sí que seria recomanable esperar-se a aquesta presumpta baixada que s'espera per als propers tres mesos.
 
Remarquem que l’incrementi de l'or al llarg de l'any ha estat a causa dels estímuls fiscals per part dels bancs centrals com també les tensions comercials en diferents zones geogràfiques, però ara la baixada que es preveu és degut a una petita correcció, ja que res puja eternament... El restant es veurà en funció de com responguin les economies globals davant la recessió que encara no es veu reflectida en els mercats financers.
 
En resum, si té la intenció de vendre or ara és molt bon moment, si vol comprar duria esperar a que hi hagi la correcció de preu.
 
Aprofitant aquest mateix article també donarem la nostra opinió respecte a la plata i pedres precioses, ja que també les comercialitzem i no està de menys comentar-les... Pel que fa a la plata no hi ha molt a dir perquè el seu preu a nivell de cotització es mou de manera molt horitzontal des de fa molt de temps, és a dir gairebé no hi ha variació en el seu valor, així que... Comprar o vendre plata faci-ho quan vulgui. No obstant això, les pedres precioses si han tingut una variació negativa en el seu valor d'un 10% per a les que són superiors al quilat, més petites el preu es manté més o menys igual.
 
Si té algun dubte addicional o vol obtenir més informació no dubti en trucar-nos o enviar-nos un What's App per ajudar-lo en les seves decisions sense cap compromís.
 
Una salutació!

Contacte

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets ainfo@calabriaoro.es.Informació Addicional: Pot ampliar la informació a Política de privacitat