Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
24-11-2022

PER QUÈ PERDO TANT DINERS ENTRE LA COMPRA I LA VENDA D'OR?

PER QUÈ PERDO TANT DINERS ENTRE LA COMPRA I LA VENDA D'OR?
Primer de tot cal valorar què el va incentivar a comprar l'article al seu moment… Estem fent referència a una joia o or d'inversió? Perquè això marca una gran diferència… Quan vostè compra una joia no està comprant específicament or com seria el cas d'un lingot… El treball del dissenyador, com el màrqueting i el reconeixement de marca són uns diners que no seran en la majoria de casos recuperables en el moment que voleu vendre'ls. No obstant això, els lingots no tenen aquests costos ja que estan dissenyats per tal de conservar el seu poder adquisitiu i fins i tot incrementar-lo amb el temps.
 
Aquest aclariment és necessari perquè més d'una vegada clients s'estranyen que els paguin tan poc respecte al que van pagar des d'un inici principalment en el cas de grans marques. Si voleu evitar aquests sobre costos eviteu comprar articles de marca, recomanació aplicada no només en el nostre sector sinó en qualsevol altre… D'altra banda feu comparativa de preus sempre que pugui i finalment insistim en que tingui clar quina és la finalitat de la seva compra… ¿Voleu comprar joies o invertir en or?
 
Els compra venda d'or com el nostre principalment l'interès el trobaran en la matèria prima, no en el disseny o la marca a no ser que hi hagi una demanda real per part del mercat dels productes que en aquest cas sí que es pagaria més per ells, però segons observem cada vegada és menys freqüent l'ús de joieria d'alta gamma comparat abans, cosa que directament afecta que no es pugui pagar tant com abans perquè el destí no sol ser revendre's sinó fondre's.
 
En resum si voleu invertir en or feu-ho directament en lingots o monedes d'or i si voleu comprar joies per lluir-les feu-ho, però sabent que la finalitat no és la mateixa així no se sorprendrà si en algun moment decidís vendre-les.
 
Una cordial salutació!

Contacte

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets ainfo@calabriaoro.es.Informació Addicional: Pot ampliar la informació a Política de privacitat