Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
28-02-2019

Vendre joies d'or. Tot el que ha de saber

Vendre joies d'or. Tot el que ha de saber
Està pensant en vendre les seves joies d'or que ja no utilitza? Necessita ràpidament una bona quantitat de diners per la venda de les seves peces, joies, i rellotges d'or? En el nostre article d'avui li explicarem tot el que necessita saber per vendre les seves joies de forma totalment satisfactòria i aconseguir per elles els diners que es mereix.
És molt important no deixar-nos portar per la pressa a l'hora de vendre les nostres joies, ja que podríem acabar en una botiga o joieria poc fiable que ens oferís pocs diners pels nostres preuats articles.
Per aquest motiu, hi ha diversos factors que recomanem encaridament que tingui en compte a l'hora de vendre or a Barcelona (característiques, taxació, preu del gram de l'or, lloc de venda ... etc) perquè pugui vendre els seus articles amb total confiança.
Comencem!

Consells per vendre joies d'or a Barcelona

Analitzi el seu valor (disseny, marca, antiguitat)

Primer de tot, ha de saber que les seves joies no necessiten estar en perfecte estat per vendre-les, ja que és probable que moltes d'elles acabin en una foneria o s'utilitzin les seves pedres precioses en altres peces.
No obstant això, si compta amb joies de qualitat com poden ser antiguitats, rellotges de gamma alta o fins i tot monedes d'or antigues, el bon estat d'elles augmentarà els seus guanys potencials ja que és possible que hi hagi col·leccionistes que puguin estar interessats en elles.

Taxar joies en un lloc de confiança

No sap quin és el preu real de les seves joies? És molt recomanable que abans de vendre les seves joies realitzi primer una correcta taxació d'elles. En el nostre compro or a Barcelona som experts en la taxació de joies donant-li un tracte personalitzat i transparent. A més, a la nostra joieria podràs rebre una taxació gratuïta i sense cap compromís. Si ho prefereix, podem realitzar-li també una taxació a distància, simplement poseu-vos en contacte amb nosaltres (a través del telèfon o formulari de contacte) i li donarem preus en base a una sèrie de referències sobre el seu article que vostè ens podrà indicar.

Esbrineu quin és el preu del gram d'or actual

El preu de l'or pot variar segons el pas del temps, per això és molt important conèixer abans de vendre peces o joies d'or la cotització actual del mercat. Vol saber el preu del gram d'or o plata? Pot descobrir-ho aquí, en la nostra pàgina dedicada al preu del gram de l'or actual
Igualment, a Calabria Oro li oferim la possibilitat d'especular amb el valor dels seus articles gràcies al coneixement dels nostres experts, d'aquesta manera, podrà aconseguir més diners per les seves joies que en altres botigues de la zona.

Vengui els seus joies en una botiga de confiança

El més important a l'hora de vendre les seves peces o articles de valor és triar un lloc professional i fiable. A Calabria Oro, li garantim que en la nostra joieria trobarà un servei integral personalitzat a les seves necessitats.

L'assessorarem en tot moment en la taxació i venda de les seves joies o rellotges d'or, perquè pugui aconseguir els diners que es mereix de forma ràpida i segura.

No ho dubti més i vingui a veure'ns a la nostra joieria a Barcelona!

Contacte

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets ainfo@calabriaoro.es.Informació Addicional: Pot ampliar la informació a Política de privacitat