Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
08-07-2020

VULL EMPENYORAR SENSE RISC A PERDRE LES MEVES JOIES

VULL EMPENYORAR SENSE RISC A PERDRE LES MEVES JOIES
L'or està proper al màxim històric de 2011, superant ja la barrera de 1.800$ l'unça el que significa que les seves pertinences valen més que mai, però recordeu que no té l'obligació de desfer-se'n de elles recorrent a una casa d'empenyos com la nostra ubicada a Barcelona Eixample. Així tindrà la possibilitat de recuperar les seves joies en un temps futur quan la seva situació econòmica millori.
 
Ara bé, Com empenyo les meves joies sense por a perdre-les? Doncs a continuació us indicarem els punts que per la nostra experiència considerem més importants:
 
  1. Que l'empresa tingui una correcta reputació i sobretot antiguitat per no endur-se sorpreses amb que presentin fallida o tancament perdent automàticament les seves peces si li agafessin en l’ interval de tancament.
 
  1. Preferiblement que sigui un comerç minorista i no cadena d'empreses o franquícies per un simple motiu, aquestes generalment es regeixen per uns protocols contractuals que ha de seguir al peu de la lletra, que les fan mancades de flexibilitat en la majoria dels casos i un pas en fals podria suposar la pèrdua dels seus articles novament.
 
  1. Tenir contacte directe amb la persona que l'atengui i li faci el seguiment de la seva situació personal, ja que malauradament en els temps que corren molt probablement hagi susceptibilitat a imprevistos... Si té algú que l'escolti de veritat estarà molt més tranquil@ .
 
Calàbria Or és una casa d'empenyos que compleix amb tots els anteriors punts al tractar-se d'un negoci familiar i per això podem presumir que el nostre tracte és totalment de primera mà, sincer, transparent i sobretot comprensible. És cert que guanyem diners d'això, però la satisfacció real ve quan els nostres clients ens fan la següent pregunta:
 
Ara de veritat ... Per què m'ajudeu tant?
 
Tant de bo tinguem l'oportunitat de conèixer-lo o conèixer-la!

Contacte

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets ainfo@calabriaoro.es.Informació Addicional: Pot ampliar la informació a Política de privacitat